2011 m. kovo 17 d., ketvirtadienis

LAIMĖS PROJEKTAS

Niekad gyvenime negalvojau, kad kada nors pagaliau imsiu gaminti valgyti, išsižadėti siaubingai kvailų įsitikinimų, skaityti knygas kompiuterio ekrane, išsiplauti nuo ryto paliktą šypsotis ant stalo puoduką ir verksiu, kai to norėsis.
Šiandien, visai pavasarišką 4dienį, gal kokį trisdešimt penktą kartą atsiverčiau knygą "Laimės projektas". Knyga, kuri leidžia kvėpuoti, išlaisvina mintis ir suteikia vilties, kad jei galėjo Ji, galiu  ir Aš. Kai tai suvoki, ateina klaikiai šviesi akimirka ir suvokimas, kad nuo šiol viskas bus kitaip. Nuo šiol nebesiklausysiu visai nepadedančios susikaupti muzikos mokydamasi istorijos, atsikelsiu galbūt net anksčiau nei reikia, kad galėčiau pasimėgauti šviežiu rytu, net eisiu pėsčiomis iki mokyklos ir dėsiu visas pastangas į visus darbus, kad po to jausčiausi viską padariusi vardan geriausio rezultato.
Čia nebus rytoj, čia yra tik ŠIANDIEN.
ŠIANDIEN padarysiu visus darbus, kuriuos tiek laiko atidėliojau - parašysiu bent tris motyvacinius, pakoreguosiu CV ir susitarsiu dėl susitikimo.
ŠIANDIEN pavalgysiu vakarienę. Vardan sveikesnio ir guvesnio gyvenimo.
ŠIANDIEN atrašysiu į visus laiškus, į kuriuos tiek laiko delsdavau atrašyti.
ŠIANDIEN būsiu daug mandagesnė. Taip, man trūksta mandagumo, tolerancijos, švelnumo ir savikritikos. Šiandien pats metas keistis.
ŠIANDIEN dainuosiu, dainuosiu, dainuosiu. Taip gyvenimas atrodo kur kas šviesesnis.
ŠIANDIEN  pabandysiu nebūti įkyri.


Mano "Laimės projektas" startuoja!...o Jūsų???

Jie sugebėjo, aš sugebėsiu, sugebėsi ir Tu!!!

Paidalink, kaip sekasi, drauge,
M.P.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą